getuigenissen uit de praktijk

EXCELLENT
12 reviews op
MiTSCH Jean-Francois
MiTSCH Jean-Francois
2022-09-13
Na een paar jaar tussen Yoga en VIPASSANA-retraites, kreeg ik de kans om "Hartmeditatie" te ontdekken, een praktijk die alleen dagelijkse voordelen heeft. De paar minuten die aan het volgen van de methode worden besteed, zijn niets vergeleken met de onmiddellijke voordelen die men kan behalen, concentratie, beschikbaarheid, luisteren, welwillendheid... Ik raad u deze praktijk aan en ik hoop dat op een dag alle vergaderingen met een paar minuten zullen beginnen van meditatie.
Severine
Severine
2022-01-02
De Heartfulness-methode is een eenvoudige, effectieve meditatiebeoefening die perfect past in ons huidige leven. Ik voelde meteen de voordelen ervan. Ik beveel haar oprecht aan.
Valeria Giotto
Valeria Giotto
2021-12-22
In zijn eenvoud en directheid begeleidt deze praktijk mij al jaren in mijn dagelijks leven. Hij geeft me de mogelijkheid om met mijn hart te zien. Ik ontwikkelde een heel andere kijk op het observeren van mijn werkelijkheid en de wereld om me heen. Aanwezigheid, verbinding met mezelf, het vermogen om bij mijn geest te zijn en deze te bevrijden van rommelige en repetitieve gedachten, stelt me ​​in staat alert en aanwezig te zijn. Door meditatie heb ik een hoger niveau van bewustzijn en innerlijke rust bereikt. Ik zou niet langer kunnen leven zonder deze dagelijkse oefening om verbinding te maken met mijn hart en met de harten van anderen.
Mathieu Weemaels
Mathieu Weemaels
2021-12-22
Heel toevallig kwam ik tijdens een gesprek met een vriend een heartfulness-trainer tegen die me sterk aanraadde om te proberen... te zien. Ik ging er nieuwsgierig heen, open en leeg als een blanco pagina. Zonder te weten waar ik voet zette. En gaandeweg besefte ik dat het veel meer is dan een simpele oefening in ontspanning en welzijn. Het is een reis op zich waarvoor ik ben uitgenodigd. Het diepe en stralende zelf ontdekken dat op ons wacht om te bestaan. Ik heb het gevoel dat het pad nog maar net is begonnen en ik ben heel blij. Alles gebeurt op zijn tijd. Ik denk dat deze bijeenkomst ergens is geschreven... Dank je
Christine Bredat
Christine Bredat
2021-12-21
Een jaar nadat ik met meditatie was begonnen, kreeg ik een burn-out. Ik voelde dat ik voor een levensverandering stond en dat de beoefening me hier doorheen zou helpen. Dit was het begin van mijn transformatie. Ik begon mezelf te bevrijden van mijn angsten om langzaam vrede, kalmte en sereniteit te ervaren. Meditatie maakt tegenwoordig deel uit van mijn dagelijks leven en helpt me om rustig vooruit te komen in elke levensfase 🙏
Stéphane Teney
Stéphane Teney
2021-12-21
Prachtige techniek om de vrede in ons te proeven, om alle obstakels voor de vreugde van het Zijn te zuiveren
Nothomb Sandrine
Nothomb Sandrine
2021-12-20
Unieke en transformerende ervaring. Zachte en effectieve methode om te leren hoe we ons dagelijks leven als mens op de best mogelijke manier kunnen leiden.

Word lid van onze lijst met contactpersonen en ontvang al het nieuws van de Stichting ️