Een methode om het dagelijks leven te transformeren

Het menselijk bestaan ​​kent zijn uitdagingen. De wereld waarin we leven is chaotisch. We moeten ons voortdurend aanpassen aan veranderingen in onze omgeving.

Waar kunnen we in deze context de middelen vinden die nodig zijn om de fysieke, mentale en emotionele uitdagingen die ons omringen aan te gaan? Hoe vind je de tijd, de tools om voor jezelf te zorgen?

Het antwoord komt als we BINNENKIJKEN. We zitten rustig, ontspannen en sluiten onze ogen. We ademen langzaam, we richten onze aandacht naar binnen en negeren onze gedachten. We gaan in meditatie.

Wanneer we mediteren, nemen we een pauze van onze gedachten en de omringende agitatie. Een tijdlang zijn we totaal aanwezig voor onszelf en voor onze innerlijke wereld.

Meditatie op de lichtbron in het hart brengt ons van denken naar voelen, en het hart wordt ons kompas.

Deze reis wordt vergemakkelijkt door yoga-overdracht (pranahuthi), letterlijk "het leven van het leven”, een vitale, zachte en subtiele energie die het hart raakt, de atmosfeer verheldert en verlicht door alles te evacueren wat het hindert.

Stel je je geest voor als een raam waar licht doorheen gaat. Het moet regelmatig worden schoongemaakt zodat het licht er doorheen schijnt. Dit is de essentie van Heartfulness.

De Heartfulness methode gaat uit van essentiële waarden. Het omvat ontspanningstechnieken, meditatie, zelf-herverbinding en tools voor emotioneel beheer (stress, angst, woede, enz.) die ons dagelijks leven geleidelijk veranderen. De regelmatige beoefening van deze methode bevordert de evolutie van individueel en collectief bewustzijn. We worden veerkrachtiger in het licht van de uitdagingen van een veranderende wereld, en dragen zo bij aan de komst van een meer vreedzame en harmonieuze wereld.

Hartigheid Ontspanning
De reinigingsfase

 

Word lid van onze lijst met contactpersonen en ontvang al het nieuws van de Stichting ️