Hoe kan hartmeditatie je leven veranderen?

Door zijn praktische inhoud maakt dit boek het mogelijk om een ​​eenvoudige en toegankelijke methode te ervaren die het leven en het bewustzijn van miljoenen mensen heeft veranderd.

JOSHUA POLLOCK

« De methode is een uitnodiging om te ervaren de eenvoudige oefening die mijn leven veranderde en die van andere beoefenaars over de hele wereld. Natuurlijk kan geen enkel boek ons ​​ooit transformeren. Een boek kan ons wijsheid leren, maar het kan ons niet wijs maken.

Een boek kan ons kennis geven, maar het kan ons niet de waarheid ervan laten ervaren. Dat dit boek biedt een praktische methode die veel mensen heeft geholpen ontdek deze waarheid voor zichzelf »

KAMLESH PATEL (Daji)

« U vindt in dit boek een eenvoudige presentatie van de praktijken van hart meditatie en verschillende concepten en principes die hen informeren. Het is bedoeld voor zowel beginners als ervaren beoefenaars en past gemakkelijk in ons dagelijks leven. U vindt er ook antwoorden op veelgestelde vragen van nieuwkomers. Dit boek zal voor u een metgezel zijn, een referentie en, naar ik hoop, een bron van inspiratie, zelfs als het lezen ervan het ware begrip niet kan vervangen dat alleen je oefening je zal brengen.

Ik nodig je nu uit om de meditatie van het hart te ontdekken. Uw persoonlijke ervaring zal u vertellen hoe deze praktijken kunnen verander je leven. Hoe maak je ze levend? Door uw interesse en enthousiasme erin te steken, zijn dit de sleutels tot uw succes! In deze spannende reis ben jij het object van de ervaring, de ervaarder en het resultaat van de ervaring. Ik hoop dat je geïnspireerd zult raken door dit resultaat, allemaal zoals ik nog steeds elke dag ben gedurende veertig jaar. »

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Dit boek heeft de levens en het bewustzijn van miljoenen mensen veranderd”

"Ik heb 2 exemplaren gekocht om het uit te kunnen lenen zonder er afstand van te doen"

« De methode gaf me ook een aantal manieren om mijn eigen beoefening te diversifiëren en verder te gaan in mijn zoektocht naar loslaten.r "

Bestel het boek in het Frans of Engels in alle goede boekhandels.
of bestel direct bij Stichting Heartfulness.

Word lid van onze lijst met contactpersonen en ontvang al het nieuws van de Stichting ️