Een methode om het dagelijks leven te transformeren

Het menselijk bestaan ​​kent zijn deel van de uitdagingen. De wereld waarin we leven is chaotisch. We moeten ons voortdurend aanpassen aan veranderingen in onze omgeving.

Waar kunnen we in deze context de middelen vinden die nodig zijn om de fysieke, mentale en emotionele uitdagingen die ons omringen aan te gaan? Hoe vind je de tijd, de tools om voor jezelf te zorgen?

Het antwoord komt als we BINNENIN kijken. We gaan zitten, ontspannen en sluiten onze ogen. De ademhaling wordt rustiger, onze aandacht keert naar binnen.

We markeren een pauze en negeren onze gedachten en de omringende opwinding. We zijn aanwezig bij onszelf, bij onze innerlijke wereld.

Door onze aandacht te richten op de lichtbron in ons hart, gaan we van denken naar voelen en wordt het hart ons kompas.

Deze reis wordt vergemakkelijkt door yoga-overdracht (pranahuthi), letterlijk "het leven van het leven”, een vitale, zachte en subtiele energie die het hart raakt, de atmosfeer verheldert en verlicht door alles te evacueren wat het hindert.

Stel je je geest voor als een raam waar licht doorheen gaat. Het moet regelmatig worden schoongemaakt zodat het licht er doorheen schijnt. Dit is de essentie van Heartfulness.

De Heartfulness-methode is gebaseerd op essentiële waarden. Het omvat technieken voor ontspanning, meditatie, regeneratie (reiniging), zelfherverbinding en hulpmiddelen voor emotioneel beheer (stress, angst, woede, enz.) die ons dagelijks leven geleidelijk veranderen.

De regelmatige beoefening van deze methode bevordert de evolutie van het individuele en collectieve bewustzijn. We worden veerkrachtiger in het licht van de uitdagingen van een veranderende wereld en ontwikkelen meer compassie, waardoor we bijdragen aan de komst van een vreedzamere en harmonieuzere wereld.

Hartigheid Ontspanning
De reinigingsfase

 

Word lid van onze lijst met contactpersonen en ontvang al het nieuws van de Stichting ️